چاشنی احساس

در فرهنگ ایران‌زمین، آشپزی هنری ارزنده است. شادابی، تندرستی و توانایی انجام کارها، مقاومت در برابر بیماری‌ها، تولید‌مثل و طول عمر اعضای خانواده همگی در گرو برنامه‌ریزی صحیح غذایی است.
در فرهنگ ایران‌زمین، آشپزی هنری ارزنده است. شادابی، تندرستی و توانایی انجام کارها، مقاومت در برابر بیماری‌ها، تولید‌مثل و طول عمر اعضای خانواده همگی در گرو برنامه‌ریزی صحیح غذایی است.
کد خبر: ۱۴۷۸۱۵۷
نویسنده محمد زمانی - چاردیواری
 
شرایط امروزی ایجاب می‌کند که نگرش به آشپزی مثبت باشد. دراین مهارت، اگربه‌خوبی بدانیم چه باید بخوریم، چطور بخوریم و کی بخوریم و از مواد به شیوه‌ای سالم استفاده کنیم، بدنی سالم خواهیم داشت. هنگام آشپزی، باید از تهیه‌ مواد گرفته تا مصرف آن با برنامه‌ریزی صحیح عمل کنیم. 

درباره‌‌ کتاب
درترکیب مواد، نهایت ذوق، سلیقه، خلاقیت، اشتیاق و خودباوری را به‌کار ببریم و با صبر وحوصله عمل کنیم تا غذای خوبی داشته باشیم. در این کتاب، آشپزی ازهر لحاظ با نگرش بهتری بررسی می‌شودوعزیزان را به شوق می‌آورد تا بدانند چگونه عمل کنند. در جهان امروز که رقابت و کیفیت درهرمهارتی بسیار بالاست، باید برای هنر آشپزی ارزش بیشتری قائل شویم. در تمام مراحل، نگهداری از مواد، استفاده بهینه و چگونگی به‌کارگیری آنها بسیار اهمیت دارد.در آشپزی توجه به شکل، بو و طعم غذا کافی نیست‌؛ باید میزان چربی، ویتامین، پروتئین و کربوهیدرات مواد مصرفی را هم درنظر بگیریم تا سلامت بدن تأمین شود‌؛ برای مثال کودکان در حال رشد به پروتئین و مواد قندی بیشتری نیاز دارند، درصورتی‌که سالخوردگان باید از این مواد به میزان کم و بااحتیاط استفاده کنند.وقتی صحبت از طبخ غذا می‌شود، آشپزی و آشپز ماهر و لذت آشپزی به میان می‌آید که در کتاب «چاشنی احساس» اثر مریم زنگویی و حمیدرضا غلامرضایی، به همه‌ آنها به‌خوبی اشاره شده است. در این کتاب، آشپزی از هر لحاظ با نگرش بهتری بررسی می‌شود و عزیزان را به شوق می‌آورد تا بدانند چگونه عمل کنند.غذاخوردن نیاز طبیعی انسان و هر موجود زنده‌ دیگری است و آگاهی از غذاهای معنوی و مورد نیاز بدن و شیوه‌ مناسب طبخ غذا برای جذب بهتر، بسیار اهمیت دارد.بخش‌های جالب و کاربردی کتاب چاشنی احساس درباره‌ آشپزی و اثرات آن بر روح و روان افراد سالم و بیمار یا شخصیت‌های متفاوت بسیار مفید و ارزشمند است‌؛ همچنین مباحث تهیه‌ غذا با عشق، اشتیاق در آشپزی، خودباوری در آشپزی، تصویرسازی ذهنی، قدرت کلام و موسیقی، همگی مباحثی جدیدی هستند که خواننده را به فکر وامی‌دارند و تأثیر مثبتی بر آشپزی و غذاخوردن ایجاد می‌کنند.خواندن این کتاب جامع و پرمحتوا به شما کمک می‌کند با مهارت‌های یک آشپز ماهر آشنا شوید و با تهیه غذاهای خوب و مناسب، موجب سلامت روح و جسم خود و عزیزان‌تان شوید. کتاب چاشنی احساس پر از مباحث متنوع است که مطالعه‌ آن برای هر کسی که با آشپزی سر و کار دارد لذت‌بخش است. 

در بخشی از چاشنی احساس می‌خوانیم:
کلمات و تصاویر ذهنی شما تأثیر زیادی دارند. تصویر و کلام‌تان را درباره‌ آشپزی تغییر دهید، تا تغییر در آشپزی‌تان را هم خودتان و هم خانواده‌تان احساس کنید. کسی که تصورش از آشپزی مطلوب نیست وهمیشه ازدیگران شنیده که دستپخت بدی دارد یا هیچ‌وقت آشپز نمی‌شود، نباید توقع داشته باشد غذای خوبی بپزد. کسی که ازآشپزی ترس دارد وهمیشه از این‌که غذایش خراب شود و مورد سرزنش دیگران قرار گیرد هراسان است، تصویر خوبی از خود در ذهن ندارد، ولی می‌تواند با جملات تأکیدی همه‌چیز را به نفع خود تغییر دهد.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها